top of page

Robin Hood

Af James & Adam Price
Forlag: NORDISKA ApS

Det er en fantastisk sjov musical, med mange lumre undertoner, humor og satire.

Adam og James Price har vendt vrangen ud på den kendte fortælling om "Robin Hood og hans lystige svende". 

Musicalen starter med historien vi kender om Robin Hood, der indtager Sherwood-skovene hvor de tager fra de rige og giver til de fattige. Her møder vi karakterer som Lille John, Will Skarlagen og Broder Tuck, som alle arbejder med Robin. Sideløbende følger vi også den magtliderlige Prins John, og hans folk. Den unge Lady Marion skal giftes og på vej hen til hendes udkårne kommer hun igennem skovene og møder her Robin - de bliver naturligvis forelsket. 

For at få sin Lady, deltager Robin i den kendte bueskydnings konkurrence. Men dette ender som bekendt med at den stakkels idealist bliver taget til fange.

Under Robins tilfangetagelse omdanner hans lystige svende Sherwood-skoven til et socialdemokratisk behandlersamfund - hvor middelklassen, materialismen og middelmådigheden er vigtigst. 

Kampen mellem det gode og onde - Robin og John, falder til jorden. Alt er ikke bare glade dage. I Prices satiriske optik, er ingen gladere end før. Tværtimod...

Kom og vær med! Enten som aktør på eller bag scenen, som frivillig der får det hele til at løbe rundt eller som gæst i vores teater i det fri. Ja, du kan endda blive sponsorer af vores skønne forening og støtte os på den måde.

Vi glæder os til at se jer!

bottom of page